Sell Magazin

A Sell magazin (korábban Sell In Sell Out ) 2004. évi megalapításakor célunk az volt, hogy egyfajta új kommunikációs csatornát hozzunk létre elsősorban a gyártó és a kereskedő cégek között, nem titkoltan a külföldi, hasonló szisztémával működő lapokhoz hasonlóan. Az elmúlt években példányszámunk gyakorlatilag megháromszorozódott, sőt a lap már az utcai újságárusoknál is elérhető, emellett néhány kereskedelmi lánc üzleteiben, és konyhastúdiókban is megvásárolható.


A Célcsoport

A Sell ezen a területen Magyarországon egyedülálló koncepcióval működik. A magazint ugyanis ingyenesen, címlista alapján, névre szólóan juttatjuk el a gyártó, forgalmazó, PR és marketing cégek vezető beosztású, illetve értékesítéssel foglalkozó munkatársai részére. Ennek köszönhetően az újság azok kezébe kerül, akik döntéshozói pozícióban vannak a beszerzést illetően, illetve azokhoz – tehát magukhoz az értékesítőkhöz – akik a vásárlási döntések meghozatala során segítséget nyújtanak a végfelhasználóknak. Emellett a lap megvásárolható kereskedelmi forgalomban is, illetve bizonyos speciális esetekben egyes forgalmazó cégek akciói során a vásárlók ajándékba is kapnak a magazinból. Itt elsősorban azt a réteget kívánjuk megcélozni – és ez az árképzésen is meglátszik -, akik képesek és tudnak is áldozni a minőségi termékekre, illetve fontos számukra, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információval rendelkezzenek egy vásárlási döntés meghozatala előtt. A lap havi rendszerességgel jelenik meg, évente 11 alkalommal (július-augusztus összevont szám) 10.000 példányban, amelyből a fent említett módon 5.000 példány direkt terjesztéssel ingyenesen kerül olvasóinkhoz, 5.000 példány pedig kereskedelmi forgalomba kerül.


RED EDITIONS AWARD

A lap ismertsége és elismertsége 2009-ben már olyan szintre került, hogy a kiadó létrehozta saját szakmai elismerését a RED EDITIONS AWARD-ot. Az évek során rálátásunk nyílt a szakma és a piac minden területére, horizontálisan és vertikálisan egyaránt, ezáltal átfogó ismeretekre tettünk szert és az iparág gyengeségeiről, erősségeiről, a helyi piac sajátosságairól, átlátjuk a nehézségeket, problémákat, tisztában vagyunk a piaci trendekkel a szereplők reakcióival és célkitűzéseivel. Mindez rangot, és elismertséget ad a magazinnak, amik köszönhetően az általunk létrehozott díj is fontos elismerésnek számít a hazai piacon. A díjjal a hazai piaci szereplők adott évi erőfeszítéseit, az értékesítés, a marketing, a kommunikáció terén nyújtott teljesítményét kívánjuk elismerni. Döntésünk alapjául pedig a fent említett, de az adott évre vonatkozó információk szolgálnak.
Plus X Award A Plus X Award egy olyan németországi gyökerekkel rendelkező, mára már nemzetközivé vált elismerés, amely a technológiát, a designt és az innovációs fejlődést állítja középpontba. A díj partnerei közé tartoznak a világ legnagyobb szórakoztató-, háztartási elektronikai, illetve irodatechnikai termékek gyártásával foglalkozó vállalatai, illetve számos nagy múltú szakmai magazin, televíziós és rádióállomás.


CECED Lapunk kiváló kapcsolatot ápol a CECED Magyarország egyesüléssel, az európai fehéráru gyártók érdekvédelmi szövetségének magyarországi szervezetével. Rendszeresen beszámolunk a szervezet munkájáról, az egyesülést érintő aktuális hírekről, történésekről. Mint az iparág meghatározó médiuma kiemelt figyelemben részesülünk a szervezet részéről minden a szakmát érintő eseménnyel, törvényi változással kapcsolatos tájékoztatást, illetve egyéb az iparág számára fontos és hasznos információt illetően.


Kiadó

MAMURI HUNGARY KFT.

1114 Budapest Bocskai út 17.
Hungary